sreda, 29. maj 2013

Pika na i

Čeprav nas je v minuli vikend nesramno povabil dež, je samo za Piko na i v nedeljo posijalo sonce in nam tako omogočilo nemoteno delo. Pika na i je izvedla svoj prvi projekt v katerem smo razvajale čudovito Saro Strniša, ki pravi, da se je na fotografiranju imela zelo lepo ter se naučila marsikaj novega. 

Delovna, a s soncem obsijana nedelja! 
Za nedeljo, ko si od naporne sobote vsi malo privoščimo in odpojemo kakšno kitico več kot med tednom, najbrž lahko rečemo, da je 9.ura zjutraj precej zgodnja ura. No, mi smo ob 9ih že na veliko pripravljale vse stvari in si potiho želele vsaka svoje kave. Predstavljajte si tri avtomobile, ki imajo totalno nabit prtljažnik. Ja, točno tako so izgledali naši avtomobili, ko smo se pripeljale na Velenjski grad. Nič kaj zabavno in v slogu princes pa ni bilo nošenje stvari v grajske prostore.




Ready, steady, go!  
Ko je Sara za razliko od nas prišla precej veličastno, z delom nismo oklevale. Poln kovček oblačil je dobil svojo perfektno lutko, ducat ličil pa platno za poslikavo. Sonce nas je razveseljevalo s svojimi žarki, ki so padali skozi grajsko okno, me pa smo se že neizmerno veselile, da pričnemo z delom. 

Look 1: Pravljična princesa!
Najprej smo Saro postavile v kožo Pravljične princese. Marina je Sari naredila rahel make up v katerem je poudarila njene oči z prelivajočo se oranžno in rumeno, ki so se k Sarinim očem zelo lepo podale. Za ustnice je uporabila naraven odtenek breskve in na trepalnice nanesla več plasti maskare. Za stil je imela Sara na voljo več oblek, ki so se podale k omenjeni tematiki, vendar smo se nato posvetovale tudi s Saro, ki je glede na svoj stil oblačenja izbrala primerno obleko. Sivi obleki z bleščečimi diamanti sem dodala pas, ki je poudaril Sarin ozek pas in dodal, hja no, Piko na i. K celotnemu stilu smo dodale še prstan v modro smaragdni barvi, ki se je popolno podal z modrimi, malo ekstravagantnimi čevlji :)

Takole je Sara ljubimkala z drevesom!
Look 2: Rock bejba!
Sedaj pa je čas za malo akcije! Pridna Sara se je sedaj transformirala v poredno Saro z zapeljivim pogledom. Absolutno nor Marinin make up je na Sarin obraz pristajal kot ulit. Drzna črta, ki jo je Marina ustvarila na veki z eyelinerjem je bila samo še češnja na vrhu smetane. Ustnice v roza barvi in nato še zelo drzni črni čevlji z letos popularnimi neti in polno peto. Nakit je zaznamovala zlata barva, ki se je v verižici prelivala z modro in oranžno. Izbrala sem prosojno črno majico z jeans rokavi in Sari nataknila še črn top ter črne hlače z vmesnimi bleščicami. 



Prigode, da dol padeš!
Pa kaj bi sploh razlagala? Preveri spodaj kaj vse se je dogajalo med snemanjem!
Takole sta Sara in Marina izvajale učne ure preprečevanja solz, ki uničijo make up :)


Prve fotografije, ki jih boste lahko kaj kmalu videli...


Tudi smeha ni manjkalo!


Pike smo ustvarjale!



Naša Petra, ki je poskrbela za odlične fotografije v akciji





Marina pri ustvarjanju make upa


Z majhnimi napotki do popolne slike



Ni komentarjev:

Objavite komentar