sobota, 27. april 2013

Pika na i

Projekt Pika na i je nastal pod okriljem treh nadobudnih in kreativnih žensk. Skupaj smo se odločile, da dekleta spodbudimo k zabavi, novim izkušnjam in da jim dokažemo, da v lepoti ni omejitev. Ker smo prejele že kar nekaj vprašanj o samem projektu smo se odločile, da vam v blogu natančneje predstavimo naš projekt, ki čaka na vas! 












Kaj je projekt Pika na i?

Projekt Pika na i se izvaja izključno zaradi želje po ustvarjanju. Pravzaprav dekleta od samega projekta nimamo finančnega zaslužka ali reklamne usluge. S Piko na i želimo ostalim pokazati svoje spretnosti iz različnih področij in to prenesti tudi na druga dekleta, ki se za projekt zanimajo. 
Pika na i je sproščen projekt, ki ne prinaša pritiska, ampak nudi zabavo in spoznavanje novih vej iz različnih področji. Prav tako bo izbrano dekle dobilo veliko koristnih informacij glede ličenja, poziranja in svojega stila. 

Bi ali ne bi? Bi!
Pika na i je predvsem modni projekt v katerem bo izbrano dekle prejelo pravo pravcato modno preobrazbo. Zmagovalka bo prejela:

  • Zastonj profesionalni make up
  • Zastonj profesionalno fotografiranje
  • Čisto svoj styling
  • Deset profesionalno urejenih fotografij
Če to ni super? Katera punca si ne bi želela razvajanja v katerem dobi svoje super fotke, ki jih lahko porabi za svojo lastno uporabo? Poleg vsega pa je še vse zastonj? Jaz bi na vašem mestu pohitela in si zagotovila morebitno zmago!

Ustvarjalke Pike na i  

Najbrž se sprašujete kdo pravzaprav sodeluje v ekipi Pike na i? No, naj vam predstavim dekleta, ki so svojo idejo spremenila v projekt katerega del ste lahko tudi vi.
Naša ekipa je zelo zanimiva. Smo duhovite in komunikativne ženske željne ustvarjanja. In najpomembneje: Brez skrbi, ne grizemo!

Marina

Marina bo poskrbela za tvoj make up. Z ličenjem se ukvarja že več kot deset let in za delo uporablja profesionalno kozmetiko prijazno tvoji koži. Sodeluje tudi z aktualno kozmetično hišo Avon. Poskrbela bo, da ti bo make up pristajal ter ti podala nekaj informacij o negi kože ter načinu ličenja, ki ti najbolje pristaja na obraz. 











Petra

Petra bo poskrbela, da boš imela super fantastične fotografije! Ob fotografiranju se boš zagotovo zabavala, saj boš prejela tudi veliko napotkov glede poziranja. Na koncu ti bo Petra pomagala do res super fotk, saj se bosta skupaj pogovorile katere fotografije so ti najbolj všeč, da jih lahko kasneje tudi profesionalno obdela. 






Tara
Naj vam predstavim še mojo malenkost. Poskrbela bom, da boš imela čisto svoj odštekan stil o katerem se bova pogovorili že pred samim fotografiranjem. Brez skrbi, če se med snemanjem zatakne te bom pri samem fotografiranju usmerjala, da boš spoznala kako na fotografijah izgledaš najbolje. Prav tako pa bom tudi v bodoče skrbela za luštne letake in bloge, ki te bodo obveščali kaj se s Piko na i trenutno dogaja. 










Zabavno, zabavno! 

Pri ustvarjanju vsebin smo se s Piko na i zelo zabavale. Da bi vas čim bolj pritegnile, smo že kar takoj na začetku združile moči in pokazale kaj vas čaka v projektu. Tukaj prilagam nekaj fotografij, vi pa se same prepričajte, da je Pika na i res luštna stvar. 









Sedaj pa vse dileme na stran in se prijavi :)

Prijaviš se na gmail pikanai.prijava@gmail.com, kjer pustiš svoje podatke (Ime,priimek,tel.številko) ter priložiš svojo fotografijo. Fotografija ni obvezna in je lahko fotografija obraza, celotne postave ali pa preprosta fotografija s potovanja ali prijateljičine zabave. Zmagovalka izziva ne bo izbrana na podlagi fotografije, zato fotografija ni obvezna priloga za prijavo. Upam, da se vidimo!

Ekipa Pika na i 


Ni komentarjev:

Objavite komentar